​Vi gør alt for at give dig den bedste tandlægeoplevelse​

Derfor er det vigtigt at gå til tandlægen

Når du har tandlægeskræk, holder du dig naturligvis i god afstand til tandlægen. Det resulterer desværre ofte i, at sygdomme i mundhulen og tænder ikke opdages i tide.

Venter du altid med at bestille tid til, at du ikke længere kan udholde smerterne, er problemerne mange gange blevet forværret. Det betyder, at generne er større, samt at udgiften til behandlingen også er vokset.

Ovenstående er med til at forstærke den dårlige oplevelse ved tandlægen. Det er såmænd ganske naturligt at undgå det, man frygter, men det er ikke vejen til sunde tænder.

For at bryde den onde cirkel bliver du nødt til at acceptere, at du har det det skidt med at gå til tandlægen, og du skal have et ønske om at ændre situationen. Herefter bliver du nødt til at bestille tid hos tandlægen.

Vi respekterer dine grænser

Fortæl os endelig, når du bestiller tid, hvis du lider af tandlægeskræk og har angst for tandlæger generelt. Vi vil så afsætte god tid til din behandling, så du har mulighed for at se klinikken.

Vores venlige ansatte har stor rutine i at skabe en rolig og hyggelig atmosfære, hvor du vil føle dig velkommen. Vi anvender det mest moderne udstyr, som findes – også når det kommer til eventuel bedøvelse.

Vi har i Buens Tandplejecenter gjort os gode erfaringer med teknikker, så du som patient hele tiden har situationen under kontrol og kan sige fra, hvis det bliver for overvældende.

Erfaringerne er så gode, at mange har overvundet deres tandlægeskræk og er blevet til faste patienter, der møder frem hver gang, der er tid til det regelmæssige tandeftersyn.

Har du tandlægeskræk? Kontakt os og lade os hjælpe dig til en bedre tandlægeoplevelse​

Det første store skridt vil ofte være at bestille en tid og tvinge sig selv til at møde op på klinikken. Bare det at komme ind på klinikken og sætte sig i venteværelset kan være en stor udfordring for mange patienter. Det er dog afgørende for at få bearbejdet din tandlægeskræk, så ring til os nu og bestil tid på 33 12 48 46.

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Buens Tandpleje

Vester Farimagsgade 3, 4 sal, 1606 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: ​31603617

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på info@buenstandpleje.dk

fb-hvid

Åbningstider

Mandag

08.00 - 16.00

Tirsdag

08.00 - 16.30

Onsdag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00-14.00

Vores telefon åbner 30 min før klinikken.