Vi udfører paradentosebehandling i trygge rammer

Paradentose er en sygdom, der angriber tandkødet og knoglen rundt om tænderne. Der kan være flere årsager til paradentose, herunder bakterier, tandkødsbetændelse, tandsten, rygning og stress, men arvelige faktorer kan også spille ind. Har du paradentose, og leder du efter en dygtig tandlæge, som kan udføre en paradentosebehandling skånsomt og professionelt, så er Buens Tandpleje de rette at kontakte.

På vores tandklinik har vi stor erfaring med at udføre paradentosebehandling. Vi udfører behandlingen i trygge rammer på en skånsom måde, så du får færrest mulige smerter. Vores klinik er beliggende centralt tæt ved Vesterport Station, og du kan derfor nemt komme hertil, hvis du kommer fra Frederiksberg, København V eller omegn.

Paradentosesymptomer

Symptomer på paradentose kan være dårlig ånde og blødende tandkød. Det er derudover videnskabeligt bevist, at der er sammenhæng mellem paradentose og generelt helbred.

Det er vigtigt, at paradentosen bliver behandlet, da du ellers vil risikere at en eller flere af dine tænder bliver løse, hvilket kan føre til, at de til sidst falder ud. Hos Buens tandpleje udfører vi gerne din paradentosebehandling, ​hvilket du kan læse mere om i næste afsnit.

Effektiv paradentosebehandling

Vi tilbyder en effektiv behandling af paradentose og giver dig rådgivning i, hvordan du selv i dagligdagen kan være med til at holde paradentosen nede. Vi vægter altid den individuelle behandling højt og sørger for, at du som patient får en løsning, der er skræddersyet præcis efter dine behov.

Ønsker du at høre mere om behandlingen, eller sidder du med spørgsmål angående pris såsom hvad koster paradentosebehandling? Så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak.

Andre behandlinger vi kan hjælpe med​

Som tandlæge kan vi også udføre mange andre tandbehandlinger. Det kan blandt andet være følgende:

Skal du have udført en paradentosebehandling eller en anden tandbehandling, så kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe dig med den tandbehandling, du har brug for. 

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

Buens Tandpleje

Vester Farimagsgade 3, 4 sal, 1606 København V

Klik her for rutevejledning

CVR: ​31603617

Har du yderligere spørgsmål, så kontakt os på info@buenstandpleje.dk

fb-hvid

Åbningstider

Mandag

08.00 - 16.00

Tirsdag

08.00 - 16.30

Onsdag - torsdag

08.00 - 16.00

Fredag

08.00-14.00

Vores telefon åbner 30 min før klinikken.